GDPR eLearning
GDPR eLearning pro zaměstnance
Redakce
Zobrazení: 3047

Obrátil se na nás stálý klient, pobočka velké německé firmy zabývající se logistikou s žádostí o zajištění povinnosti zvyšovat povědomí o zpracování osobních údajů u zaměstnanců, kteří s nimi přichází do kontaktu.

Identifikace potřeb byla prvním krokem, abychom si s klientem vyjasnili, co má být cílem eLearningového školení. Vzhledem k počtu zaměstnanců nepřicházelo v úvahu standardní školení, protože by bylo ekonomicky neúnosné. Po prvním setkání s klientem následovalo vytvoření základní kostry, která byla v druhé iteraci upřesněna podle skutečných potřeb klienta a s respektováním specifických požadavků.

Moodle je platformou, kterou naše společnost využívá k tvorbě LMS obsahu. Na přání klienta byl využit náš server, nicméně umíme nabídnout obsah zpracovaný dle potřeb a požadavků klienta pro jeho interní systém.

Certifikát následně získal každý úspěšný absolvent tohoto kurzu. Klientovu jsme nastavili i možnost opakování až po určité době, možnost získání přehledu o úspěšnosti jednotlivých zaměstnanců. včetně možnosti předat seznam zaměstnanců ve formátu Excelu. Celý kurz byl zakončen testem, který byl pro každého zaměstnance unikátní bez možnosti "opisovat".

Výstup

Výstupem jsou certifikáty úspěšných zaměstnanců potvrzující absolvování kurzu a celkový přehled dokládající zvyšování povědomí v této oblasti.

 

Ozvěte se, pokud máte zájem o bezplatnou konzultaci
Děkujeme! Vaše zpráva byla odeslána. Něco se pokazilo, zkuste to prosím později. Prosím, zadejte správnou odpověď pro Captchu.